woensdag 3 oktober 2007

- En dan zijn we ook nog getrouwd....

18 september jl. zijn we even getrouwd. Met de nadruk op ‘even’.
Al met al duurde het deel met de ambtenaar van de burgelijke stand een minuut of 6. Omdat we weinig sentimentele waarde hechtten aan de officiele voltrekking van het huwelijk en er een kleine op komst is, hebben we besloten e.e.a. op een zeer bescheiden manier te voltrekken en te vieren. Met de gedachte dat we eigenlijk allang getrouwd waren, zijn we dus nu voor de wet ook getrouwd.
Dit zijn wij....


Hieronder zie je nog twee andere foto’s van de dag. Een collega van Betty (Peter Jollie) was zo aardig de foto’s tijdens het officiële deel te schieten. Een moeilijke klus omdat alles zo snel ging en kort duurde dat er weinig tot geen tijd was voor hem om correcties te maken, even een ander standpunt te proberen, lenzen te wisselen, etc. Gelukkig wist hij wat hij deed. Achteraf hebben we buiten het stadskantoor nog wat foto's van ons tweetjes en samen met de familie gemaakt.
Nadien zijn we naar De Waag in Delft gegaan voor wat gebak en een lunch. Al met al een geslaagde dag en precies wat we er samen met de familie van wilde maken.

Familiefoto buiten het stadskantoor in Pijnacker De ringen in zwart-wit
Samen met de directe familie op de foto direct na de -korte- ceremonie. De ringen, en de handen met de vingers waar ze om moeten.

Geen opmerkingen: