maandag 8 december 2008

- Verjaardagskaartje

Over een weekje vieren we de eerste verjaardag van Ilse.
Alle uitnodigingen zijn de deur uit en nog geen afmeldingen ontvangen. Het zal dus een gezellige drukte worden aanstaande zondag.
Het leek me leuk, voor als Ilse ooit de berichten van deze weblog leest, dat ze haar eerste verjaardagskaartje hier ook ziet staan. Mama heeft erg haar best gedaan, het kaartje is namelijk van het begin tot het eind helemaal door haarzelf bedacht en uitgevoerd. Ze wilde de kaart een beetje in dezelfde stijl maken als het geboortekaartje van Ilse. Misschien niet erg objectief, maar ik vind het heel mooi geworden.
Het kaartje is zo gemaakt dat er een klein kaartje bovenop vast gemaakt zit wat je weg kunt draaien zodat de tekst van de uitnodiging leesbaar is. (voor de paar mensen die dat misschien nog niet doorhadden, jullie weten nu dus ook waar je de tekst kunt vinden....)
Hieronder zie je het kaartje. De linkerafbeelding is dus nog met dat kaartje er bovenop, bij de rechterafbeelding is het kaartje verwijderd en de tekst leesbaar. Er zal nog wel meer volgen hier op de weblog over de eerste verjaardag van Ilse.

Klik op de foto en een nieuw venster zal openen

met deze foto op groot formaat. Klik op de foto en een nieuw venster zal openen

met deze foto op groot formaat.

Groeten,
Sander.

1 opmerking:

judjon zei

hallo Betty en Sander.

wat ontzettend leuk om op deze manier iedereen op de hoogte te houden. zo te lezen ( en te zien) zijn jullie de trotse ouders van een lieve ondernemende baby/peuter.
heel veel plezier met haar, groet
Judith