zaterdag 12 mei 2007

- Huisdieren

Klik hier voor een groot formaat foto van het konijn Bo. Klik hier voor een groot formaat foto van het konijn Fleur. Klik hier voor een groot formaat foto van de konijnen Bo en Fleur samen.

Er lopen bij ons thuis twee konijnen rond. Een bruine, de kleinste genaamd Bo, en een zwart-witte, Fleur. De kleinste is de baas, we hadden haar ongeveer een half jaar eerder. Het is grappig om te zien hoe anders het karakter van die twee beestjes is. Bo doet als baas heel stoer, gromt soms naar Fleur om haar even op haar plaats te wijzen, maar als er iets nieuws is of als ze ergens komen waar ze nooit zijn geweest dan is Fleur juist degene die als eerste moet voordat Bo het ook probeert.
Het zijn geen knuffelkonijnen, en laten behoorlijk merken als ze vinden dat je lang genoeg met je handen in hun hok bent geweest. Eigenlijk vinden we dit ook wel ok, ze horen erbij en hebben ook recht op hun eigen plek. Als ze iets niet aanstaat hebben ze groot gelijk als ze dat zachtjes maar duidelijk laten merken.
Hierboven zie je de foto's. Vooral het half-blauwe oog van de zwart-witte valt op.

Sander en Betty.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Sander en Betty,

wat leuk, een blogpagina! Leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken. Zo blijf ik een beetje op de hoogte. Ben nu al nieuwsgierig naar wat er nog meer op jullie blog zal komen.
Succes ermee!
groetjes, Nathalie